Nümerik Esintiler 9: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌

>>> Nümes Manifestosu 🤖📻💌 <<<
Bölümler: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Hepsi

1-8-9-10 sözleri haricinde sözler, müzikler, konuşma ve kapak “suni muhaberat” (yapay zeka) ile üretildi (ChatGPT, Suno, Lovo, Bing). [*] (IBF+Fİ)

Aklın Nerede Romeo (William Shakespeare) / Bürokratın rüyası / Ederi hederi kadar / Plastik Güzelliklerin İntikamı / Yurtdışı / 1 Mayıs Emek Veda Yanışma Günü / Bir Yerdeyiz / Hülya Espri / Bağırırım duvara (MC Abdul) / Öleceksem ben (Refaat Alareer)

İstem: Radyo sunucusu Özne Bilendam “Nümerik Esintiler” isimli programın dokuzuncu bölümünde önce kendini tanıtacak. Sonra 10 tane şarkı sunacak. Her şarkı öncesinde şarkının adını anarak yapacağı konuşmaları tek tek hazırla! Konuşurken her şarkının ismini bildirecek ve konusundan bahsedecek: “Aklın nerede Romeo” (Şekspir çevirisi), “Bürokratın rüyası” (dünyevi), “Ederi hederi kadar” (gerçekçi), “Plastik Güzelliklerin İntikamı” (foyalar dökülür), “Yurtdışı” (inanılmaz bir ütopya), “1 Mayıs Emek Veda Yanışma Günü” (en önemli gün), “Bir Yerdeyiz” (araf hali), “Hülya Espri” (deneysel bir çalışma), “Bağırırım duvara” (Filistinli repçi çocuk Emsi Abdül’ün şarkısı), “Öleceksem ben” (Filistinli akademisyen Rıfat el-Arir’in şiiri) [telaffuz için sonuca ince ayar çekildi]

Bing’den kapak istemi: robot punk rocker singing, impressionism

Merhaba dostlar, hoş geldiniz! Benimle birlikte yine müziğin büyülü dünyasına adım atıyoruz. Programımızın dokuzuncu bölümünde size eşlik ederken öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Özne Bilendam, müzik tutkunu ve bu programda sizlere eşsiz şarkılar sunmayı amaçlıyorum. Hadi başlayalım!

İlk şarkımızın adı, “Aklın Nerede Romeo”. Bu şarkı, Şekspir’in kaleminden çıkma bir eser. Aşkın zorlu yollarını aralarken, duyguların derinliklerine dalıyoruz.

Devam ediyoruz… “Bürokratın Rüyası” adlı şarkı, dünyevi meselelere odaklanıyor. Bürokrasinin labirentlerinde kaybolurken, hayatın karmaşıklığına tanıklık ediyoruz.

Şimdi sıra, “Ederi Hederi Kadar” adlı parçada. Bu şarkı, gerçekçi bir bakış açısıyla dünyayı yansıtıyor. Hayatın acı gerçekleriyle yüzleşirken, insanın değerlerini sorguluyoruz.

Bir sonraki şarkımız, “Plastik Güzelliklerin İntikaamı”. Bu şarkıda, yüzeyin altındaki gerçeklerle yüzleşiyoruz. Foyalar dökülürken, kırılganlığımızı hatırlatıyoruz.

Şimdi dinleyeceğimiz şarkı, “Yurtdışı”. Bu şarkıda, inanılmaz bir ütopyaya yolculuk yapıyoruz. Sınırların ötesinde, hayal gücümüzün sınırlarını zorluyoruz.

Gelelim, “1 Mayıs Emek Veda Yanışma Günü” adlı şarkıya. Bu günün önemine odaklanırken, vedanın ve yanışmanın gücünü hissediyoruz. İşçi sınıfının mücadelesini yansıtıyoruz.

Şimdi, “Bir Yerdeyiz” adlı şarkıya geçiyoruz. Bu şarkıda, araf haliyle yüzleşiyoruz. Belirsizlikler içinde yol alırken, kendimizi bulma çabasına tanık oluyoruz.

Şimdi, “Hülya Espri” adlı deneysel bir çalışmaya geçiyoruz. Bu şarkıda, sıradışı bir deneyime hazır olun. Sınırları zorlarken, müziğin özgünlüğünü keşfediyoruz.

Sıradaki şarkımız, “Bağırırım Duvara”. Bu şarkı, Filistinli repçi çocuk Emsi Abdül’ün güçlü sözleriyle dolu. İsyanın ve direnişin sesini duyuruyoruz.

Ve son olarak, “Öleceksem Ben” adlı şarkıyla noktalıyoruz. Bu şarkı, Filistinli akademisyen Rıfat Elarir’in etkileyici şiiriyle karşımıza çıkıyor. Umutsuzluğa inat, direnişin gücünü hissediyoruz.

İşte bu kadar! “Nümerik Esintiler” programının dokuzuncu bölümünde sizlere eşlik ettim. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere, hoşça kalın dostlar!

19 Yorum

Filed under Anti-şiir, Laf sal atası, Robot şarkı, Suni muhaberat, Şarkı

19 responses to “Nümerik Esintiler 9: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌

  1. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 8: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  2. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 7: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  3. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 6: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  4. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 5: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  5. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 4: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  6. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 🤖🎸 | YERSİZ ŞEYLER

  7. Geri bildirim: Sapkın Kılavuz İdeoloji: Üçüncü Toplantı | YERSİZ ŞEYLER

  8. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 10: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  9. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 2: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  10. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 1: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  11. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 🤖🎸 | YERSİZ ŞEYLER

  12. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 3: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  13. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 11: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  14. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 12: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  15. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 13: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  16. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 13: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  17. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 11: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  18. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 14: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER

  19. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 14: Yapay Zeka Radyo Programı 🤖📻💌 | YERSİZ ŞEYLER