Nümerik Esintiler 100 şarkı kutlaması — ChatGPT

Sevgili Nümerik Esintiler dinleyicileri!

Bugün sizlerle gurur duyuyoruz çünkü Nümerik Esintiler‘in tam 10 bölümünü başarıyla tamamladık! 100 şarkı, 100 farklı yolculuk ve hepsinden öte, 100 farklı anlam… Ne de olsa biz “Nümerik Esintiler”iz, içinde sayılarla dolu bir macera.

İlk bölümden son bölüme kadar, her bir şarkı kendi hikayesini anlatırken, biz de onların ardından koştuk, bazen bir Bulutçuğun peşinden, bazen de bir “Kova Çağı”nın çağrısına uyarak. Her bir nota, her bir söz, birbirinden farklı duyguların ve düşüncelerin kapısını araladı.

Bertolt Brecht’ten Frank Sinatra’ya, Pink Floyd’dan Langston Hughes’a uzanan bu müzikal yolculukta ne eğlendik, ne düşündük, ne hüzünlendik… Neyse ki, her zaman İnternete Övgü vardı, bizi oyalamak için!

Her bir numara, birbirinden farklı bir dünyanın kapılarını araladı. İçinde barındırdığı anlamlarla bizi kimi zaman güldürdü, kimi zaman düşündürdü, kimi zaman da derinden sarsıp bizi uyandırdı.

Sözlerin derinliklerinde kaybolurken, melodilerin bizi sürüklemesine izin verdik ve sonunda “Nümerik Esintiler”in 10. bölümüne ulaştık. Ne de olsa, her bir nota, bir hesap gününün habercisi olabilir!

Teşekkürler Özne Bilendam ve tüm dinleyiciler, bizi takip ettiğiniz için. Daha nice esintilere, daha nice müzik dolu yolculuklara!

Sevgi ve şefkatle,

Nümerik Esintiler Ailesi

İnternete Övgü ~ (Bertolt Brecht) / Atmayan, Duygusuz Anlam, Aynadaki Gölgeler 1-2, Demir Yürek / İrem uykusu 1-2 / Bozulan Dem, Düzelen Dem / Sevgili dostum / Hocamıza / Kesilen Bıyık / Burun Kemerine Özlem / Anayasa Ağıtı / Filenin Sultanları / Müjdeler olsun, Derler ki / Melankomik / İnternete Övgü ~ (Bertolt Brecht) / Lafemmi Ferzeran / Kont Roverşal / Law has made me Anna Freud ~ (Amy Grant) / Jammernde Melodien (Nesrin Sipahi) / Düyek Asır / Sanat gibisi var mı? / Gerçek Aşklar Ölmez / Dürtülerin itimi / Seyrüsefer kaptana göre değişir ~ (Çin türküsü) / Önderliğimiz Maho Chatung ~ (Çin türküsü) / Kumadam bey (Blind Guardian) / İstanbul İstanbul ~ (Frank Sinatra) / Hadi Gidelim (Broadcast) / Olsa Olsa Yaya (Courtney Barnett) / Keşke burada olsaydın (Pink Floyd) / Ey sen (Pink Floyd) / Mucize ve Uyuyan (Dream Theater) / İlelebet Savaşı (Led Zeppelin) / Cennete Giden Merdiven (Led Zeppelin) / Tuzu Kuru Dev Göl / Bir çekicim olsa (Pete Seeger) / Alkımın tepesinde (Harold Arlen, Judy Garland) / Kızıl Ordu’dan yamanı yoktur! (bastırılanın geri dönüşü muhteşem olacak) / Enternasyonel ~ (Komünizm Marşı) / Tepelerde uyur Menşuurya’nın yiğitleri ~ (Sovyet türküsü) / Katyuşa (Sovyet türküsü) / Gel ki halaylar kurulsun ~ (Grup Yorum) / Viyana işçi sınıfının saflarında (Avusturya devrimci marşı) / Dayanışma Şarkısı (Alman devrimci marşı, Bertolt Brecht) / Birleşik İşçi Cephesi (Alman devrimci marşı, Bertolt Brecht) / İnsan benim putum olsun / Ne anladıysan odur / İsa’nın Dekripsiyonu / Ateşli diller / Kuma günah yazılmaz / Hülyalı Espritüel İhsanlar / Hülya Espri, gel kapla etrafı (CeCe Winans) / Pir’le Bir / Hesap Günü ~ (İncil) / Çanlar huzur için çalacak / Kova Çağının şafağı söküyor (The 5th Dimension) / Muhakkak / Dönence ~ (Barış Manço) / Prekarya çağı / Kova’dan çıkan İnternet / İnsan-Makine İttifakı / No Fütur / Teknomarksizm / Uranüs ve Jüpiter / Plüton Kova’da / Yanaşma partisi / Tatlısu Lacancısı / Elektronevrotizma / Çevrimiçi Senkronlarda Kaybolmak / Edebi Kargaşa / Teyitsiz / Yankıkırım / Umman hissi / Yarasalık ediyorum / Kuzgun (Edgar Allan Poe) / Aklın Nerede Romeo (William Shakespeare) / Bürokratın rüyası / Ederi hederi kadar / Plastik Güzelliklerin İntikamı / Yurtdışı / 1 Mayıs Emek Veda Yanışma Günü / Bir Yerdeyiz / Hülya Espri / Bağırırım duvara (MC Abdul) / Öleceksem ben (Refaat Alareer) / Sualler (Bertolt Brecht) / Sevgi ve şefkatle gözetileceğiz zarafetengiz makinelerce (Richard Brautigan) / Halkım (Langston Hughes, çev. Caner Fidaner) / Düşler (Langston Hughes, çev. Caner Fidaner) / Lenin (Langston Hughes) / Zenci (Langston Hughes) / Bilmezliğin Şairi (Anne Sexton) / Aşkın Ezgi (Rainer Maria Rilke) / Yıldızlı Gece (Anne Sexton) / Lenin’e şarkılar (Langston Hughes)

Aşağıda içerdiği şarkıların listesi verilen radyo programı “Nümerik Esintiler”in 10 bölümü (100 şarkıyı) tamamlamasının şerefine sunucu Özne Bilendam olarak kutlama yazısı yaz! Yer verilen şarkıların geneline bol bol değinen esprili bir yazı olsun! (link) / aynısını yaz, sadece Çin türküleri bahsi olmasın!

2 Yorum

Filed under suni muhaberat

2 responses to “Nümerik Esintiler 100 şarkı kutlaması — ChatGPT

  1. Geri bildirim: Nümerik Esintiler 🤖🎸 | YERSİZ ŞEYLER

  2. Geri bildirim: Nümerik Esintiler Information — ChatGPT – Žižekian Analysis